Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung reparatie Enschede

Voor een Samsung reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met 100% hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een tablet of smartphone. Een van de meest voorkomende reparaties is het scherm, het glas is dan gebarsten. Een val kan hiervan de oorzaak zijn, eveneens kan een val voor andere defecten zorgen. Wij onderzoeken kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade).

Vakkundige en snelle Samsung reparatie Enschede

Voor een vakkundige en snelle service bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij repareren alleen met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen, zo staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Op elke reparatie krijgt u maar liefst 12 maanden garantie! Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om een Samsung reparatie. Kom snel langs met uw kapotte smartphone of tablet.

24-uurs service

Bent u niet in de gelegenheid om langs een van onze vestigingen te komen? Kies dan voor onze 24-uurs service. Na ontvangst van uw apparaat gaan wij uit op onderzoek. Binnen 24 uur heeft u uw apparaat gerepareerd terug. U heeft twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Wanneer u kiest voor onze ophaalservice houdt dit in dat wij uw apparaat op komen halen. Na ontvangst onderzoeken wij meteen het toestel of de tablet. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verassingen te staan. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen.

Opsturen

Kunt u gedurende de dag niet aanwezig zijn op één plek? Kies er dan voor om uw apparaat zelf op te sturen. Verpak de smartphone of tablet goed in voor verzending, laat aan de buitenkant niet zien dat het om een smartphone of tablet gaat. Stuur daarnaast het pakketje altijd aangetekend op, dan is uw pakket tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw kapotte Samsung smartphone of tablet te ontvangen, ‘Service with a smile!’. Voordat wij over gaan tot reparatie voeren wij onderzoek uit naar het defect. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie! Heeft u vragen? Stuur dan een mail, of bel of maak gebruik van het contactformulier van Smartrepair. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

MENU