Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Samsung reparatie Rotterdam

Samsung werd in 1938 opgericht in Zuid-Korea. Pas jaren daarna werd in 1999 de draadloze internettelefoon ontwikkeld. Samsung zette al gauw de eerste kleine en multifunctionele telefoons op de markt. In de jaren erna werden de smartphones verder ontwikkeld, echter blijven ze breekbaar. Een reparatiespecialist als Smartrepair lost graag de defecten op bij elk Samsung apparaat.

Ophaalservice of opsturen

Kies voor onze 24-uurs service voor uw Samsung reparatie Rotterdam. Wij repareren na ontvangst uw toestel en maken het klaar voor de retourzending. En dat binnen 24 uur! U kunt kiezen uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Vul het ophaalformulier in voor 16:30 uur en PostNL komt voor ons uw apparaat de volgende dag ophalen. U kiest de plek waar PostNL het apparaat op kan halen. Het enige wat u moet doen is aanwezig te zijn op de geselecteerde plek met het defecte apparaat. Na ontvangst beginnen wij met het onderzoek, de reparatie en de retourzending. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven €89,- liggen).

Opsturen

Zelf opsturen naar Smartrepair kan ook. Verpak uw Samsung apparaat goed voor uw Samsung reparatie Rotterdam. Na ontvangst onderzoeken wij uw Samsung apparaat en beginnen wij met de reparatie na akkoord. Voor een smartphone reparatie bent u dus altijd bij Smartrepair aan het juiste adres. Verstuur uw pakket aangetekend op, dan is uw Samsung telefoon of Samsung tablet tot € 500,- verzekerd. U betaalt allen € 7,95 voor de retourzending.

Samsung reparatie Rotterdam

Voor een snelle en vakkundige Samsung reparatie Rotterdam vindt u bij Smartrepair de juiste partner. Wij bieden een snelle reparatieservice en 12 maanden garantie op de reparatie. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel aan een reparatie beginnen. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen, na reparatie is uw Samsung tablet of Samsung smartphone zo goed als nieuw.

Smartrepair

Bij Smartrepair werken alleen monteurs met jaren ervaring. Dankzij deze kennis kunnen zij vrijwel elk Samsung defect repareren. De tarieven van Smartrepair zijn vrijwel altijd duidelijk, neem contact met ons op wanneer dit niet zo is. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail, bel of maak gebruik van onze contactformulier. Bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens van onze vestigingen.

MENU