Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung reparatie Soest

Heeft u een Samsung tablet of Samsung smartphone en heeft een van de twee schade opgelopen? Smartrepair lost het graag voor u op. Misschien zat uw nichtje rustig te spelen totdat ze hoorde dat er een chips zak open ging. Enthousiast sprong ze op terwijl ze vergat dat ze de Samsung tablet op haar schoot had. Op dat moment is het te laat, de tablet kwam tegen de salontafel aan. Het scherm is nu gebarsten en u heeft geen idee wat u nu moet doen. Dit had ook met uw Samsung smartphone kunnen gebeuren als uw nichtje daarop uw favoriete spel aan het spelen was. Nu wilt u zo snel mogelijk een reparatiebureau vinden voor uw Samsung reparatie. Smartrepair is de oplossing dankzij de snelle reparatieservice.

Snelle Samsung reparatie Soest

Wanneer u denkt ‘ik wil mijn Samsung smartphone of tablet laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ is Smartrepair het antwoord. Samsung reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met 100% hoogste kwaliteit onderdelen. Na een Samsung reparatie bij Smartrepair is uw Samsung tablet of smartphone weer zo goed als nieuw. Daarnaast krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor  vrijwel elk Samsung defect oplossen.

Samsung reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Voor een Samsung reparatie Soest bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Smartrepair biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Maak gebruik van onze 24-uurs service en laat uw defecte Samsung smartphone of tablet ophalen op een door u gekozen locatie. Na ontvangst van uw apparaat beginnen wij met het onderzoek en reparatie. Binnen 24 uur wordt uw apparaat retour gestuurd, zo bent u voor een snelle reparatieservice bij Smartrepair aan het juiste adres.

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een vestiging te komen van Smartrepair kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service. Dit houdt in dat u kiest voor de ophaalservice of zelf uw apparaat opstuurt. Wilt u gebruikmaken van de ophaalservice? Vul dan het ophaalformulier in en kies een locatie uit waar uw apparaat opgehaald moet worden. Een koeriersdienst komt voor Smartrepair uw Samsung smartphone of Samsung tablet ophalen. Liever zelf opsturen kan ook, vul het opstuurformulier in en stuur het met uw apparaat mee naar Smartrepair. De monteurs van Smartrepair beginnen gelijk met onderzoek en reparatie wanneer wij uw apparaat hebben ontvangen. Binnen 24 uur wordt uw apparaat onderzocht, gerepareerd en retour gestuurd. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een Samsung smartphone of tablet lang kwijt te zijn, met onze snelle reparatieservice heeft u uw apparaat snel gerepareerd terug.

Waarom Smartrepair?

‘We simply make people happy!’. Zo geven wij eerlijk advies en bieden wij een snelle service. Wanneer u bijvoorbeeld niet weet wat er defect is bent u bij Smartrepair ook aan het juiste adres. Zo onderzoeken onze monteurs uw Samsung smartphone of tablet kosteloos. Met uitgang van vochtschade, bij waterschade kunt u kiezen voor een waterschade onderzoek (€ 29,-). Hier wordt uw apparaat chemisch gereinigd en onderzocht op eventuele defecten. Waarom u Smartrepair moet kiezen voor uw Samsung reparatie:

Veelvoorkomende Samsung reparaties

De meest voorkomende Samsung reparatie is een scherm reparatie. Gelukkig bent u voor een Samsung reparatie Soest bij Smartrepair aan het juiste adres. Glas breekt eenmaal snel bij een val. Wanneer u bijvoorbeeld een waterglas laat vallen op de grond heeft u geluk wanneer het niet breekt. Dit geldt hetzelfde voor een Samsung smartphone of tablet. Andere veel voorkomende reparaties zijn het vervangen van de laadconnector of camera. Weet u niet wat er precies defect is? Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect. Dankzij jaren ervaring kunnen zij vrijwel elk defect repareren.

Kosten Samsung reparatie

De kosten van een Samsung reparatie variëren per type Samsung apparaat en reparatie. Selecteer uw Samsung en bekijk de reparatietarieven. De tarieven bij Smartrepair zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn, neem dan gelijk contact met ons op. Alle reparatietarieven bij Smartrepair zijn all-in tarieven, dit houdt in dat de BTW en montage kosten in de prijs zijn inbegrepen.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn apparaat

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn apparaat op

 

MENU