Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung reparatie Zwolle

Voor elke Samsung reparatie kunt u terecht bij Smartrepair, zo repareren wij graag uw smartphone of tablet van Samsung. Een veelvoorkomende schade is schermreparatie, dit komt voor wanneer u uw smartphone heeft laten vallen. Daarnaast kan een val voor meerdere defecten zorgen, Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade).

Vakkundige Samsung reparatie Zwolle

Voor een vakkundige Samsung reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Voor elke reparatie treffen wij de benodigde voorzorgsmaatregelen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom repareren wij alleen maar met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie!

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. Dit houdt in dat u uw apparaat na een Samsung reparatie thuis gestuurd krijgt. U kunt kiezen uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Kunt u op een plek zijn tussen 9:00 en 16:00 uur? Kies dan voor onze ophaalservice. Vul snel het formulier in voor 16:00 en wij komen uw toestel de volgende dag al ophalen! Zo komt PostNL speciaal voor ons naar u toe gereden om het toestel op te halen.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen naar Smartrepair. Wij raden aan om uw toestel altijd aangetekend op te sturen, dan is uw pakketje tot € 500,- verzekerd. Laat daarnaast nooit aan de buitenkant zien dat het gaat om een telefoon of tablet.

Smartrepair

Bij Smartrepair worden alle reparaties snel en vakkundig uitgevoerd. Verschillende modellen van Samsung zijn bekend bij Smartrepair, zo kunnen wij vrijwel elk defect oplossen. Mocht u geen idee hebben wat het defect is, kom dan vrijblijvend langs of stuur uw apparaat op! Kosteloos gaan wij op onderzoek uit, nadat wij weten wat het defect is krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord gaan wij over tot reparatie. Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail, of bel of maar gebruik van het contactformulier. Bekijk hier alle contactgegevens en openingstijden van Smartrepair.

MENU