Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 november zijn wij tot 18.00 geopend.

Samsung reparatie Zwolle

Voor elke Samsung reparatie kunt u terecht bij Smartrepair, zo repareren wij graag uw smartphone of tablet van Samsung. Een veelvoorkomende schade is schermreparatie, dit komt voor wanneer u uw smartphone heeft laten vallen. Daarnaast kan een val voor meerdere defecten zorgen, Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade).

Samsung Premium Support

De Smartrepair Servicepunten van SWOOP zijn een onderdeel van Samsung Premium support. Dit houdt in dat Samsung reparaties uitgevoerd kunnen worden met behoud van fabrieksgarantie.

Voor een Samsung reparatie op dezelfde dag* kom je naar SWOOP Nijmegen, SWOOP Tilburg en SWOOP Almere. Bij Samsung reparaties bij SWOOP Den Bosch en SWOOP Utrecht ontvangt u het toestel gerepareerd binnen 3 dagen* retour. De verzendkosten bedragen € 15,- en worden in mindering gebracht wanneer het binnen de garantie valt.

Vergeet niet een kopie van je aankoopbon mee te nemen.

Mocht er sprake zijn van waterschade of andere schade dat niet onder de garantie valt, dan wordt dit bij aanmelden van de reparatie gemeld. Onderzoekskosten bedragen € 39,-.

*Mits onderdelen voorradig zijn, wanneer onderdelen niet op voorraad zijn wordt dit gemeld.

Vakkundige Samsung reparatie Zwolle

Voor een vakkundige Samsung reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Voor elke reparatie treffen wij de benodigde voorzorgsmaatregelen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom repareren wij alleen maar met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie!

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. Dit houdt in dat u uw apparaat na een Samsung reparatie thuis gestuurd krijgt. U kunt kiezen uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Kunt u op een plek zijn tussen 9:00 en 16:00 uur? Kies dan voor onze ophaalservice. Vul snel het formulier in voor 16:00 en wij komen uw toestel de volgende dag al ophalen! Zo komt PostNL speciaal voor ons naar u toe gereden om het toestel op te halen.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen naar Smartrepair. Wij raden aan om uw toestel altijd aangetekend op te sturen, dan is uw pakketje tot € 500,- verzekerd. Laat daarnaast nooit aan de buitenkant zien dat het gaat om een telefoon of tablet.

Smartrepair

Bij Smartrepair worden alle reparaties snel en vakkundig uitgevoerd. Verschillende modellen van Samsung zijn bekend bij Smartrepair, zo kunnen wij vrijwel elk defect oplossen. Mocht u geen idee hebben wat het defect is, kom dan vrijblijvend langs of stuur uw apparaat op! Kosteloos gaan wij op onderzoek uit, nadat wij weten wat het defect is krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord gaan wij over tot reparatie. Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail, of bel of maar gebruik van het contactformulier. Bekijk hier alle contactgegevens en openingstijden van Smartrepair.

MENU