Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Schade tijdens de Nijmeegse vierdaagse

Afgelopen week liepen weer tienduizenden wandelaars de Nijmeegse vierdaagse. 42.557 lopers behaalden dit jaar het felbegeerde kruisje. Dat het druk in Nijmegen was, merkten wij ook in onze Smartrepair vestiging. De afgelopen week kregen wij 4 schades binnen die veroorzaakt werden door de Vierdaagse. Wij waren benieuwd naar de reden van de schade, dus vroegen wij naar het verhaal. Wat wij zoal tegenkwamen? Wij delen deze verhalen graag met je.

wandelen

Nat pak

Annemiek: 43 jaar en komt uit Ravenstijn.

Deze editie was extra zwaar voor mij, doordat het tropisch warm was. Normaal gesproken wordt bij warm weer voor afkoeling gezorgd door mensen die aan de route wonen door sproeiers te plaatsen of met waterpistooltjes op de wandelaars te schieten. Hier was ik ook op voorbereid en ik had mijn iPhone goed opgeborgen in mijn tas, zodat deze niet nat zou worden. Op de stortbui(en) van vrijdag had ik helaas niet gerekend. Helemaal doorweekt kwam ik over de finish en toen ik een foto met mijn iPhone wou maken bleek deze niet helemaal goed meer te werken. Het probleem? Waterschade achter de cameralens. Gelukkig hadden jullie het probleem zo opgelost.

Te druk

Karim: 29 jaar en komt uit Oss.

Als je de je de Vierdaagse loopt, dan wil je natuurlijk wel het thuisfront laten weten hoe het onderweg gaat. Ik kwam er als snel achter dat al lopend foto’s maken niet heel handig is. Ik was zo druk bezig met het vinden van de juiste belichting, want ik had last van de zon, dat ik niet uitkeek en per ongeluk tegen mijn voorbuurman aanliep, waardoor ik mijn Samsung uit mijn handen liet vallen. Daar lag ie dan gebarsten op de stoep! Toen ik klaar was met feesten, ben ik toch maar even langsgegaan bij Smartrepair.

Té enthousiast

Joyce, 22 jaar en komt uit Cuijk.

Dit jaar was het de eerste keer dat ik niet mee feestte, maar voor de verandering een keer meeliep. Het viel me tegen, dus ik was extra blij toen de finish in zicht kwam. Mijn vriend stond te wachten met een koud biertje op de Via Gladiola. Ik was zo blij om hem te zien dat ik spontaan begon te rennen, ondanks de verzuring in mijn benen. Alleen was ik vergeten dat ik mijn iPhone in mijn hand had. Het resultaat: een gebogen behuizing door een harde val. Gelukkig kon Smartrepair het probleem snel verhelpen.

Veel rondjes, weinig meters

Joost, 38 jaar en komt uit Nijmegen

Dit was voor mij al weer de 7de keer dat ik bij de Vierdaagse was. Elk jaar lijkt het makkelijker te worden en volgend jaar ben ik er zeker weer bij. Ik kom vandaag bij Smartrepair, omdat mijn iPhone niet goed meer werkt. Wat er precies mee is gebeurd, durf ik niet te zeggen. Maar wat ik wel weet, is dat ik veel bier heb gedronken en daardoor het gevoel heb dat ik ook de Vierdaagse heb meegelopen. Dat voelde ik aan mijn benen (en hoofd) de volgende dag. De Vierdaagse feesten afgaan is natuurlijk ook een opgave. Gelukkig heeft Smartrepair wel de oorzaak kunnen vinden en is het probleem verholpen. Proost!

Heb jij jouw iPhone laten vallen tijdens de Vierdaagse feesten? Kom dan langs bij Smartrepair voor iPhone reparatie Nijmegen. Heb jij sinds de Nijmeegse Vierdaagse ook last van schade alleen is Nijmegen niet bij jou om de hoek? Kom dan langs een van onze andere vestigingen! Met een andere apparaat ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ons 😉

MENU