Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Scherm kapot? Wees creatief!

Jouw smartphone tijdens je vakantie laten vallen? En zit er nu een barst in het scherm?

Smartphones mogen dan de manier waarop wij communiceren totaal veranderd hebben. Ze hebben zeker ook hun minpunten. Net zoals wij nog steeds tranen in hun ogen krijgen als je tegen onze schenen stopt, hebben smartphones hun zwakke punten. Het zwakste punt: het beeldscherm.

Iedereen die ooit zijn smartphone heeft laten vallen (of er ooit is op gaan zitten, op gevallen is of hun kind ermee heeft laten spelen) weet hoe breekbaar het beeldscherm is. En niets maakt een goede dag slecht of een slechte dag nog slechter dan zien hoe jouw scherm verandert in een lelijk mozaïek van glas.

Je hebt dan twee opties: of een nieuwe telefoon aanschaffen of je scherm laten vervangen. Of toch niet?

Nog een oplossing?

Maar de mens zou de mens niet zijn als ze een creatieve oplossing voor een gebroken scherm zouden vinden. Wat is die derde oplossing dan? Je kunt ook je barst ‘verbloemen’ door de achtergrond van je telefoon aan te passen. Een schoppende karate kid die precies met zijn voet uitkomt waar de barst zit of kies voor Iron Man die precies slaat waar je barst zit. Wat jonger? Dan kun je ook Elsa die ijs spuwt gebruiken om de barst te verbloemen. Met een leuke foto of afbeelding tover je zo de kras op je beeldscherm om tot een waar kunstwerkje.

wallpaperBlijf niet rondlopen met een kapot scherm!

Hoe leuk en creatief deze oplossing ook is, blijven rondlopen met een kapot scherm van je iPhone of andere smartphone is natuurlijk niet handig. Je kunt niet meer van alle functies gebruikmaken, swipen gaat niet meer en het beeld is niet meer duidelijk. Allemaal problemen veroorzaakt door een kapot scherm.

Smartrepair zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten weer buiten staat met een gemaakt scherm. Voor iPhone 6 scherm reparatie ben je dus bij Smartrepair aan het juiste adres. Maar ook voor Samsung of een andere iPhone reparatie in Almere kun je uitstekend bij ons terecht. Geen vestiging in de buurt? Dan kun je ook gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Heb jij ook een creatieve oplossing voor je beeldscherm? Laat het ons dan weten!

MENU