Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Service regio’s – iPad reparatie

ipadminiwitIs het scherm van uw iPad kapot gegaan nadat deze is gevallen? Of heeft de iPad misschien een ander defect? Het repareren van een iPad is erg ingewikkeld. Kies er dan voor om de reparatie uit te voeren door een specialist. Hiervoor kunt u terecht bij Smartrepair, wij helpen u graag! Onze reparateurs hebben al veel iPad reparaties uitgevoerd. Smartrepair biedt een 45 minutenservice, dit houdt in dat wij uw tablet repareren binnen 45 minuten. U wilt natuurlijk niet lang uw iPad lang kwijt zijn! Wij streven naar kwaliteit en bieden dan ook 12 maanden garantie op de reparatie. U zult bij ons nooit voor verassingen komen te staan. Onderzoek is bij Smartrepair gratis en we zijn transparant in onze tarieven.

Smart service with a smile!

Wanneer u voor een reparatie langskomt op een van onze vestigingen maakt ons vriendelijk en deskundig personeel een diagnose van uw iPad. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Voordat wij overgaan tot een reparatie, stellen wij u altijd op de hoogte van de kosten. Wanneer u akkoord geeft gaan wij over tot het repareren van de iPad. Klanten hebben bij ons 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. U kunt hierop wachten in onze wachtruimte met gratis WiFi onder het genot van een kop koffie of thee.

iPad reparatie

Heeft u een probleem met uw iPad? Het team van Smartrepair staat voor u klaar, zodat u snel weer verder kunt! Of het nu gaat om een schermreparatie of vervanging van een defect onderdeel, wij helpen u graag! Ons team bestaat uit ervaren reparateurs die bekend zijn met verschillende iPad reparaties. Wij repareren alleen met onderdelen van hoge kwaliteit. Hierdoor is uw iPad na de reparatie als nieuw! Bekijk onze iPad voor onze tarieven.

iPad reparatie bij u in de buurt

MENU