Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Service regio’s – iPhone reparatie

white-iphone-4-vs-black-iphone-4Heeft u uw iPhone laten vallen en is het scherm aan vervanging toe? Of heeft u misschien een ander defect aan uw iPhone? Het uitvoeren van een reparatie is een specialistische klus. Laat een reparatie daarom altijd uitvoeren door een specialist. Wij van Smartrepair helpen u graag verder bij het repareren van uw iPhone. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring als het gaat om verschillende iPhone reparaties. Wij maken het verschil door snel te repareren, een uitstekende kwaliteit te leveren en onze prijzen zijn vrijwel direct duidelijk. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u ook graag bij problemen met iOS of andere software.

Smart service with a smile!

Wij begrijpen dat uw iPhone onmisbaar is en repareren uw iPhone daarom in de meeste gevallen binnen 30 minuten. iPhone scherm repareren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar in een van onze servicepunten. Wanneer u bij ons langs komt maakt ons personeel een diagnose van uw iPhone. Wij onderzoeken uw iPhone kosteloos en u krijgt te allen tijden een duidelijk overzicht van de kosten van de reparatie. Bij akkoord gaan wij over tot het repareren van uw iPhone. U mag hierop wachten of het toestel later op komen halen. Net waar u zelf de voorkeur aan geeft. Mocht u willen wachten op de reparatie dan kunt u plaats nemen in onze wachtruimte die voorzien is van gratis WiFi. Hier krijgt u van ons gratis koffie of thee. Bij iedere reparatie geven wij 12 maanden garantie op de reparatie.

iPhone reparatie

Bij Smartrepair kunt u terecht voor verschillende iPhone reparaties. Of het nu gaat om een schermreparatie, vervanging van de luidspreker, dock-connector of een ander onderdeel? Onze reparateurs hebben jarenlange ervaring en zijn dan ook bekend met verschillende iPhone reparaties. Elk iPhone model is bekend bij Smartrepair. Bij alle iPhone reparaties wordt er gebruik gemaakt van onderdelen met de beste kwaliteit. Hierdoor is uw toestel na de reparatie als nieuw! En dat binnen 30 minuten! Bekijk hier de tarieven van een iPhone reparatie.

Smartrepair bij u in de buurt

MENU