Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Service regio’s – Laptop reparatie

laptopBij Smartrepair kunt u terecht voor reparaties aan uw laptop. Last van een defect aan je laptop? Breng uw laptop dan naar een van onze vestigingen. Onze ervaren reparateurs repareren uw laptop in de meeste gevallen binnen 24 uur! Onze monteurs hebben jaren ervaring en zullen er alles aan doen om uw laptop weer naar behoren te laten werken. Wij kunnen u ook helpen als het gaat om ondersteuning bij problemen met Windows of andere software problemen.

 

Smart service with a smile!

Wanneer u langs komt bij een van onze vestigingen, bekijken we samen met u wat het probleem is. Onderzoek is altijd gratis en u krijgt te allen tijden een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Daarna repareren wij uw laptop zodat deze weer volledig naar behoren werkt. Of het nu gaat om het vervangen van een kapot scherm, een videokaart, een toetsenbord, accu of een nieuw scherm, wij staan voor u klaar. In de meeste gevallen duurt een reparatie niet langer dan 24 uur. Smartrepair geeft 12 maanden garantie op elke laptop reparatie.

Veel laptop reparatie onderdelen hebben we standaard op voorraad bij Smartrepair. Als dit niet het geval is, bestellen wij de benodigde onderdelen en zijn deze onderdelen vaak binnen één dag bij ons binnen. Bel daarom van tevoren altijd even op, wij controleren dan de voorraad. Zo weet u zeker dat u niet voor niks langskomt.

Service en onderhoud

Is uw laptop een paar jaar oud en is het traag geworden? Of werkt de accu niet meer naar behoren? U kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw laptop. We kunnen uw werkgeheugen uitbreiden, uw laptop opschonen of een geheel nieuwe Windows installatie uitvoeren. Bekijk ons aanbod betreft laptop reparatie op de laptop reparatie pagina.

MENU