Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 december zijn wij gesloten.

Service regio’s – Samsung reparatie

Bij Smartrepair kunt u terecht voor verschillende Samsung reparaties. Wij verzorgen alle Samsung reparaties op het gebied van Galaxy Smartphones, Galaxy Tab en Galaxy Note. Heeft u bijvoorbeeld uw smartphone laten vallen en is het scherm kapot? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Onze reparateurs hebben jarenlange ervaring als het gaat om de verschillende Samsung reparaties. Wij maken het verschil door snel te repareren, een uitstekende kwaliteit te leveren en onze prijzen zijn vrijwel direct duidelijk. Heeft u toch nog vragen over de prijzen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht bij problemen met Android of andere software problemen.

Samsung Premium Support

De Smartrepair Servicepunten van SWOOP zijn een onderdeel van Samsung Premium support. Dit houdt in dat Samsung reparaties uitgevoerd kunnen worden met behoud van fabrieksgarantie.

Voor een Samsung reparatie op dezelfde dag* kom je naar SWOOP Nijmegen, SWOOP Tilburg en SWOOP Almere. Bij Samsung reparaties bij SWOOP Den Bosch en SWOOP Utrecht ontvangt u het toestel gerepareerd binnen 3 dagen* retour. De verzendkosten bedragen € 15,- en worden in mindering gebracht wanneer het binnen de garantie valt.

Vergeet niet een kopie van je aankoopbon mee te nemen.

Mocht er sprake zijn van waterschade of andere schade dat niet onder de garantie valt, dan wordt dit bij aanmelden van de reparatie gemeld. Onderzoekskosten bedragen € 39,-.

*Mits onderdelen voorradig zijn, wanneer onderdelen niet op voorraad zijn wordt dit gemeld.

Smart service with a smile!

Wij begrijpen dat uw Samsung toestel onmisbaar is en dat u uw smartphone zo snel mogelijk weer gemaakt wilt hebben. Wij repareren uw Samsung daarom in de meeste gevallen binnen 30 minuten. Bij iedere reparatie geven wij 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Zo kunt u weer snel gebruik maken van uw smartphone. Wij doen kosteloos onderzoek en u krijgt te allen tijden een duidelijk overzicht van de kosten van de reparatie. U kunt op de reparatie wachten of het toestel later op komen halen, net wat u het beste uitkomt. Onze wachtruimte is voorzien van gratis WiFi en u krijgt bij ons een kop koffie of thee.

samsung galaxy s4 reparatieSamsung reparaties

Bij Smartrepair kunt u terecht voor alle modellen van Samsung smartphones en tablets. Reparaties van verschillende modellen zijn bekend bij onze ervaren reparateurs. Bij alle Samsung reparaties wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogste kwaliteit onderdelen, afkomstig van Samsung Nederland. Hierdoor is uw toestel na de reparatie als nieuw en dat allemaal binnen 30 minuten! Bekijk onze Samsung tarieven pagina.

MENU