Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Service regio’s – Telefoon reparatie

Heeft u uw telefoon laten vallen en werkt je GSM niet meer zoals u gewend bent? Een reparatie kan de oplossing zijn. Een telefoon reparatie is een specialistische klus. Kom daarom met uw kapotte telefoon naar Smartrepair. Wij bieden een snelle reparatieservice aan zodat u het gemak van uw telefoon weer snel terug hebt. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring als het gaat om telefoon reparaties. Bij Smartrepair staat snelle service en kwaliteit centraal. Met onze 30 minuten reparatie staat u weer snel buiten met een gerepareerde telefoon. Naast onze service en kwaliteit zijn prijzen vrijwel direct duidelijk. Mocht dit niet zo zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u ook graag met software problemen die naar voren kunnen treden.

Smart service with a smile!

Smartrepair begrijpt dat uw telefoon onmisbaar is, daarom bieden wij een snelle service. Telefoon laten maken door Smartrepair is dan ook een verstandige keuze. Zo repareren defecten bij telefoons in de meeste gevallen binnen 30 minuten. Wanneer u bij ons langs komt onderzoeken wij uw telefoon, onderzoek is altijd kosteloos bij Smartrepair (m.u.v. vochtschade). Wanneer het defect duidelijk is communiceren wij duidelijk de kosten van de reparatie. Bij akkoord gaan wij over tot het repareren van uw GSM. U kunt wachten op uw GSM reparatie door plaats te nemen in onze wachtruimte dat voorzien is van gratis WiFi. Hier krijgt u van ons gratis koffie of thee. U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon later op te halen. Bij iedere reparatie geven wij 12 maanden garantie op de reparatie.

Service regio's - Telefoon reparatieTelefoon reparatie

Bij Smartrepair kunt u terecht voor verschillende GSM reparaties. Of het nu gaat om een schermreparatie, vervanging van de dock-connector, luidspreker, camera of een ander onderdeel. Onze reparateurs hebben jarenlange ervaring en zijn dan ook bekend met vrijwel alle telefoon reparaties. Verschillende typen telefoons zijn bekend bij Smartrepair. Bij alle telefoon reparaties wordt er gebruik gemaakt van onderdelen met de beste kwaliteit. Hierdoor is uw telefoon na reparatie als nieuw! En dat gebeurt allemaal binnen 30  minuten! Bekijk in het menu alle tarieven van verschillende telefoon reparaties.

 

Smartrepair bij u in de buurt

MENU