Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Smartrepair verhuist naar de Nijmeegse binnenstad!

Goed nieuws! Smartrepair Nijmegen verhuist naar een nieuwe locatie. Van Kerkenbos gaan wij naar de Nijmeegse binnenstad. Kom jij ook naar de opening op:

4 september 2016, van 12.00 tot 17.00 uur
Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen

Smartrepair gaat verder als een servicepunt bij SWOOP. Met je kapotte smartphone, tablet of laptop kun je dus ook nog gewoon bij ons terecht. De naam wijzigt, de service die je van ons gewend bent blijft!

SWOOP-web

Wat is SWOOP?

Bij SWOOP.nl ben je aan het juiste adres voor een refurbished tablet, laptop, iMac en smartphone. En dat met 2 jaar garantie! SWOOP biedt jou de zekerheid en betrouwbaarheid van nieuw, alleen dan niet voor de hoofdprijs.

Dankzij de verschillende condities van SWOOP is er een SWOOP device voor ieder budget. Daarnaast biedt SWOOP de mogelijkheid tot inruil, zo verdwijnen er te veel toestellen in de la of worden ze weggegooid wat slecht is voor het milieu. Kies daarom voor SWOOP – Quality Reborn.

We blijven bij onze leest

Betekent dat dan dat wij afscheid nemen van Smartrepair? Nee! Je kunt altijd nog langskomen voor een snelle reparatie aan jouw smartphone, tablet of laptop! Zo voeren onze vakkundige monteurs de meeste reparaties uit binnen 30 minuten. Met 12 maanden garantie op een reparatie weet je zeker dat je bij het Smartrepair Service Punt aan het juiste adres bent.

SWOOP jij op 4 september ook bij ons langs? Tot dan!

MENU