Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Telefoon reparatie Almere

Telefoon reparatie WaalwijkHeeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Of laadt uw telefoon niet meer goed op? Werkt de koptelefoonaansluiting niet meer? Of heeft een ander defect? Dat is geen probleem voor Smartrepair! Wij onderzoeken en repareren graag uw defect van uw telefoon.

Telefoon reparatie Almere

Smartrepair heeft veel onderdelen op voorraad waardoor onze monteurs gelijk kunnen beginnen aan een telefoon reparatie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring waardoor bijna elk telefoon defect bekend is. Heeft u uw telefoon in het water laten vallen? Geen paniek, Smartrepair reinigt voor slechts € 29,- uw telefoon en onderzoekt daarna kosteloos wat er eventueel defect is. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze vestingen? Kies dan voor onze 24-uurs service. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie!

24-uurs service

Wanneer je niet in de buurt van een vestiging van Smartrepair woont is de 24-uurs service is goede optie op uw telefoon te laten repareren. Binnen 24 uur na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw smartphone. Zo weet u altijd van tevoren wat een telefoon reparatie gaat kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Via twee verschillende manieren kunt u er voor zorgen dat uw GSM terechtkomt bij Smartrepair, namelijk met behulp van onze ophaalservice of u stuurt uw telefoon zelf op.

Ophaalservice

Kiest u voor de ophaalservice, dan komt PostNL graag uw telefoon ophalen. Het enige wat u moet doen is er voor zorgen dat u op een plek bent gedurende die dag. Zijn de reparatiekosten van uw telefoon boven de € 89,-, dan betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending. Wanneer hier geen sprake van is betaalt u eveneens € 7,95 voor het ophalen.

Zelf opsturen

Kunt u niet gedurende de dag op een plek zijn? Kies er dan voor om uw telefoon zelf op te sturen. Verpak uw telefoon goed en vul alle benodigde gegevens in op het opstuurformulier. Het is slim om het pakketje aangetekend te versturen, op die manier is uw toetsel tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Bij Smartrepair werken gecertificeerde monteurs die jarenlange ervaring hebben als het gaat om telefoon reparaties. Vrijwel elk defect is te repareren, Smartrepair repareert alleen maar met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen bieden wij op elke reparatie 12 maanden garantie. Smartrepair biedt:

Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail of via het contactformulier. Kijk hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU