Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Telefoon reparatie Amsterdam

Is het scherm van uw GSM gebarsten? Kan je niemand meer horen tijdens het bellen? Kan je geen muziek meer afspelen? Of treedt er een ander defect naar voren? Kies dan voor Smartrepair, de reparatiespecialist voor smartphones, tablets en laptops.

iphone reparatieSnelle en vakkundige telefoon reparatie Amsterdam

Op zoek naar een reparatiebureau die uw telefoon snel en vakkundig repareert? Smartrepair is dan dé partij die u zoekt. Monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om het repareren van onder andere smartphones. U kunt vrijblijvend langskomen bij een van onze vestigingen of kiezen voor de 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

24-uurs service

Wat houdt de 24-uurs service precies in? Allereerst vragen wij aan u om te kiezen voor de ophaalservice of uw GSM zelf op te sturen. Wanneer wij uw telefoon hebben ontvangen beginnen wij met het onderzoek naar het defect. Wanneer het toestel is gerepareerd wordt het klaar gemaakt voor retourzending. En dat allemaal binnen 24 uur!

Ophaalservice

Wanneer je kiest voor onze ophaalservice moet u een hele dag op de door u gekozen plek aanwezig zijn. PostNL komt voor ons het pakketje bij u halen. Wanneer wij uw telefoon hebben ontvangen beginnen wij meteen aan de reparatie. Voor u het weet ontvangt u het gerepareerde toestel weer thuis. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen. Vul het ophaalformulier in voor 16:00 uur en uw toestel wordt de volgende dag al opgehaald!

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging in Den Bosch. Wij raden aan om uw telefoon goed te verpakken voor de verzending, stuur daarnaast alle benodigde gegevens van het opstuurformulier mee en stuur het aangetekend naar ons op. Een aangetekend pakketje is tot € 500,- verzekerd. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending.

Smartrepair

Smartrepair heeft een ruime voorraad reparatieonderdelen. Daarom kunnen onze monteurs vrijwel altijd meteen beginnen met een telefoon reparatie. Smartrepair kiest er voor om alleen met kwalitatieve onderdelen te werken, om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. Wilt u meer weten over uw telefoon reparatie? Heeft u vragen voor onze monteurs? Of wilt u gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt altijd bellen, mailen of gebruikmaken van het contactformulier. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

MENU