Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Telefoon reparatie Arnhem

motorola nexus 6Is uw telefoon kapot na een val of aanraking met water? Kom dan snel naar Smartrepair! Onze monteurs repareren verschillende typen telefoons. Of het nu gaat om een kapot scherm, camera, oorluidspreker, WiFi-antenne of een ander defect. De monteurs van Smartrepair staan voor u klaar zodat u snel het gebruiksgemak van uw telefoon terug hebt.

24-uurs service

Voor een smartphone reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Maak gebruik van onze 24-uurs service en kies voor de ophaalservice of stuur uw telefoon naar ons op. Na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw telefoon. Wanneer het defect is vastgesteld communiceren wij meteen de reparatiekosten. Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan. Zo zijn de reparatietarieven van Smartrepair vrijwel meteen duidelijk, mocht dit niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ophaalservice

Kies voor de ophaalservice wanneer u graag uw toestel wilt laten ophalen. Zo komt PostNL graag voor ons uw telefoon ophalen op een door u gekozen plek. U betaalt enkel € 7,95 voor het terugsturen van uw telefoon, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Na reparatie wordt uw telefoon goed verpakt en opgestuurd. Zo heeft u snel uw gerepareerde telefoon terug.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon op te sturen naar de hoofdvestiging van Smartrepair. Vergeet met het opsturen het ingevulde opstuurformulier niet, hier staan belangrijke gegevens op voor de reparatie en de retourzending. Stuur het pakket altijd aangetekend op, zo is een aangetekend pakket altijd tot € 500,- verzekerd. Kies voor Smartrepair en stuur uw telefoon op!

Vakkundige telefoon reparatie Arnhem

Voor een vakkundige telefoon reparatie Arnhem bent u bij Smartrepair aan het juiste adres, of het nu gaat om een iPhone scherm reparatie, Samsung reparatie of een andere type smartphone reparatie. De monteurs van Smartrepair repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen geeft Smartrepair na elke reparatie 12 maanden garantie.

Smartrepair

Smartrepair is reparatiespecialist voor uw telefoon, tablet en laptop. Smartrepair gaat geen uitdaging uit de weg en kan hierdoor vrijwel elk defect repareren. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Een afspraak maken voor een reparatie is niet nodig. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

MENU