Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Telefoon reparatie Den Bosch

telefoon reparatieVoor elk type telefoon reparatie komt u naar Smartrepair. Dankzij jaren ervaring kunnen wij elke telefoon defect repareren. Dus werkt uw camera niet meer, is het scherm gebarsten, werkt je microfoon niet meer of een ander defect? De monteurs van Smartrepair lossen het graag op, ‘we simply make people happy!’.

Snelle telefoon reparatie Den Bosch

Smartrepair is bekend met elk type smartphone, hierdoor kunnen onze monteurs alle telefoon defecten oplossen. Voor een telefoon reparatie kunt u kiezen uit de ‘smart service’ van Smartrepair. Kom langs en kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service of maak gebruik van de 24-uurs service.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Met de klaar-terwijl-wacht service is uw telefoon voor u het weet weer gerepareerd. Kom langs met of zonder afspraak, parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze comfortabele wachtruimte. Hier kunt u gebruikmaken van onze gratis WiFi, koffie en thee. Uw telefoon wordt gerepareerd terwijl u zit te wachten!

24-uurs service

Wanneer wij uw toestel ontvangen beginnen wij met het onderzoek van uw telefoon. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gerepareerde telefoon goed verpakt en gereed gemaakt voor de retourzending. Voordat onze monteurs een reparatie uitvoeren worden de reparatiekosten allereerst gecommuniceerd. Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Smartrepair nooit voor verassingen te staan. Kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel zelf op wanneer u gebruik wilt maken van de 24-uurs service.

Ophaalservice

Vul het ophaalformulier snel in wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice. Een koeriersdienst komt voor ons uw toestel ophalen op een door u gekozen plek. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt het toestel de volgende dag al opgehaald.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Pak uw toestel dan goed in en stuur het ingevulde opstuurformulier mee. Daarnaast raden wij aan om een telefoon altijd aangetekend op te sturen, uw pakket is dan tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Bij Smartrepair werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om smartphone reparatie. Dankzij deze kennis en kunde bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd met de klaar-terwijl-u-wacht service. Reparaties worden uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd, op elke reparatie krijgt u ook 12 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat u bij ons terecht kan voor een tablet reparatie en laptop reparatie? Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen 073 737 01 44 en mailen naar denbosch@smart-repair.nl, ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

MENU