Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Telefoon reparatie Den Haag

Smartrepair-voor-elk-typeIs het scherm van uw toestel gebarsten? Werkt de camera van uw GSM niet meer? Of herkent u een ander defect waar een telefoon reparatie voor nodig is? Smartrepair is er voor elk defect, onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar, oftewel ‘Smart service with a smile’.

Vakkundige telefoon reparatie Den Haag

Voor een snelle en vakkundige reparatie komt u naar Smartrepair. De monteurs repareren uw telefoon met hoogste kwaliteit onderdelen zodat uw telefoon na reparatie weer als nieuw is. Vrijwel elk telefoon defect is bekend bij onze monteurs dankzij jaren ervaring. Kom dus gauw langs of kies voor de 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen.

24-uurs service

De 24-uurs optie is een slimme keuze wanneer u niet in de buurt van Smartrepair woont voor uw telefoon reparatie. Zo zijn wij er ook voor u als u niet in de buurt woont. Met de 24-uurs service heeft u uw telefoon weer snel gerepareerd terug. Zo wordt uw toestel na ontvangst onderzocht en gerepareerd binnen 24 uur. Kies snel voor de ophaalservice of stuur uw toestel zelf op.

Ophaalservice

Wij komen graag uw toestel ophalen op een door u gekozen plek voor een telefoon reparatie Den Haag. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. U kiest de plek en PostNL komt uw telefoon op de door u gekozen plek ophalen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt het toestel de volgende dag al opgehaald. Voor een snelle reparatieservice bent u dus bij Smartrepair aan het juiste adres.

Zelf opsturen

Pak uw toestel goed in wanneer u uw toestel liever zelf opstuurt naar Smartrepair. Bescherm uw telefoon goed om verder onnodige schade te voorkomen. Vul het opstuurformulier in en stuur het mee met uw defecte telefoon. Stuur het pakket altijd aangetekend op wanneer u het naar het postkantoor brengt. Zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor elk type smartphone reparatie. Wist u trouwens ook dat wij dé partij zijn voor uw tablet en laptop reparatie? Wij repareren uitsluitend met 100% hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Neem gauw contact met ons op voor vragen of meer informatie. U kunt ons vrijblijvend bellen, mailen en gebruikmaken van het contactformulier. Klik hier voor alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

MENU