Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Telefoon reparatie Dordrecht

samsung-note-4-reparatieSmartphones zijn er in allerlei soorten maten en kleuren. Zo ook schades! Smartrepair is bekend met al deze verschillende soorten schades en staat dan ook klaar om ze voor u te repareren. Voor een telefoon reparatie Dordrecht kunt u gebruik maken van de 24-uurs service. Smartrepair repareert met hoogste kwaliteit onderdelen en biedt 12 maanden garantie. Dus wilt u uw telefoon laten maken? Kies voor Smartrepair!

Snelle telefoon reparatie Dordrecht

Voor een snelle telefoon reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor de 24-uurs service heeft u uw gerepareerde telefoon binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd terug. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is wanneer u uw telefoon voor een lange tijd kwijt bent. Met de 24-uurs service is dat niet het geval.

24-uurs service

Ophaalservice

Graag uw telefoon laten ophalen op een geselecteerde plek? Geen probleem voor Smartrepair! Vul het ophaalformulier in en uw toestel wordt door een koeriersdienst opgehaald. Zo heeft Smartrepair zijn partner gevonden bij PostNL, zij komen voor ons uw toestel ophalen op de door u gekozen plek. Wilt u dat het toestel snel wordt opgehaald en is het nog geen half 5 geweest? Vul dan het formulier snel in! Wanneer het formulier ingevuld voor 16:30 uur wordt verzonden wordt uw toestel de volgende dag opgehaald. Na ontvangst beginnen wij gelijk met onderzoek, reparatie en het klaar maken van de retourzending.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar onze hoofdvestiging? Dat kan ook met behulp van het opstuurformulier. Vul het opstuurformulier in en stuur het mee met uw defecte telefoon. Breng het pakket naar het postkantoor, stuur uw toestel altijd aangetekend op. Zo is een aangetekend pakketje tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Elk type smartphone is bekend bij Smartrepair voor een smartphone reparatie. Zo hebben de monteurs van Smartrepair jaren ervaring als het gaat om smartphone reparaties. Maar wist u ook al dat wij gespecialiseerd zijn in uw tablet reparatie en laptop reparatie? Voor vragen of meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel, stuur een mail of maak gebruik van het contactformulier.

MENU