Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Telefoon reparatie Eindhoven

telefoon reparatieVoor een telefoon reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wist u dat mannen vaker last hebben van schade aan hun telefoon dan vrouwen? Het is echt waar! Maar gelukkig repareert Smartrepair alle smartphone schades. Bezoek een van de Smartrepair stores of kies voor de 24-uurs service.

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze Smartrepair stores te komen kunt u kiezen voor de 24-uurs service. Dit houdt in dat onze monteurs na ontvangst uw telefoon repareren en retour sturen binnen 24 uur. U kunt kiezen uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Wilt u dat uw telefoon op wordt gehaald? PostNL komt voor ons graag uw toestel ophalen op de door u gekozen plek. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen). Het enige wat u moet doen is een ophaalformulier invullen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en opstuurt komen wij uw toestel de volgende dag al ophalen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Smartrepair? Verpak uw telefoon dan goed met het ingevulde opstuurformulier en stuur het naar ons op. Wanneer u uw telefoon aangetekend verzendt is het verzekerd tot € 500,-. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending van uw gerepareerde telefoon.

Vakkundige telefoon reparatie Eindhoven

Bij ons zijn alle prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht dit niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om telefoon reparaties. Zij kunnen hierdoor vrijwel elke telefoon defect repareren.

Smartrepair

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw telefoon? Dan is Smartrepair datgene wat u zoekt. Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. Daarnaast bieden wij een snelle service met onze klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u een van onze stores bezoekt en de 24-uurs service. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of Smartrepair? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons contactformulier.

MENU