Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Telefoon reparatie Enschede

Galaxy s3 en iphone 5Heeft u een telefoon thuis liggen die niet meer werkt? Loopt u nu met een oude telefoon rond? Laat uw telefoon dan maken door Smartrepair. Met onze snelle en vakkundige reparatieservice kunt u weer gebruik maken van uw telefoon zoals u gewend bent. Kom langs bij Smartrepair of kies voor onze 24-uurs service.

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Enschede

Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met verschillende typen GSM reparaties. Wanneer u niet zeker weet waar de schade van uw telefoon zit onderzoeken wij kosteloos (m.u.v. vochtschade) het defect op. Heeft u vochtschade? Voor € 29,- reinigen wij graag uw telefoon. Of het nu gaat om een Samsung reparatie een iPhone reparatie of een ander type model, Smartrepair repareert elk defect en is bekend met vrijwel alle typen smartphones.

24-uurs service

Een afspraak maken voor een telefoon reparatie is bij Smartrepair niet nodig. U kunt altijd langskomen of kiezen voor de 24-uurs service. Met de 24-uurs service heeft u twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Wanneer u kiest voor de ophaalservice komt PostNL graag uw telefoon ophalen. Na ontvangst repareren wij uw telefoon binnen 24 uur. Allereerst gaan wij op zoek naar het defect, communiceren wij de reparatiekosten en gaan wij pas over tot reparatie na akkoord. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen. Mochten de reparatiekosten onder € 89,- liggen? Dan betaalt u eveneens € 7,95 voor de ophaalservice.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf naar ons toe te sturen. Wij raden dan altijd aan om het toestel goed te verpakken en dat men aan de buitenkant niet kan zien dat het gaat om een GSM. Het enige wat u moet doen is het opstuurformulier invullen, hier op staan alle benodigde gegevens op. Kies er voor om uw pakketje aangetekend op te sturen, dan is het pakketje tot € 500,- verzekerd. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending.

Smartrepair

Smartrepair biedt een snelle reparatieservice, 12 maanden garantie, kosteloos onderzoek en nog veel meer. Door onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel elk defect aan een telefoon meteen oplossen. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het contactformulier. Klik hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU