Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Telefoon reparatie Nijmegen

Voor een telefoon reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. De monteurs van Smartrepair repareren vrijwel elk telefoon type. Dankzij deze ervaring kunnen zij uw gebarsten scherm, niet goedwerkende microfoon, kapotte luidspreker of een ander defect repareren. ‘We simply make people happy!’ – zo lossen de monteurs het probleem van uw telefoon graag voor u op.

Snelle telefoon reparatie Nijmegen

Smartrepair biedt een snelle telefoon reparatie door drie ‘smart services’ aan te bieden. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is wanneer men een telefoon lang moet missen. Tegenwoordig moet men voor alles online kunnen zijn, denk aan werk, familie, vrienden en nog veel meer. Daarom bieden wij snelle reparatieservices aan. Allereerst de klaar-terwijl-u-wacht service waar uw telefoon in de meeste gevallen binnen 30 minuten is gerepareerd. En de 24-uurs service waar uw telefoon binnen 24 uur na ontvangst wordt gerepareerd.

Langskomen of ophaalservice

Klaar-terwijl-u-wacht service

Kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service en kom naar een servicepunt van Smartrepair. Terwijl onze monteurs druk bezig zijn met uw reparatie kunt u plaats nemen in onze comfortabele ontvangstruimte. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi waardoor u eventueel kunt werken, de krant lezen of spelletjes spelen. In de meeste gevallen is een telefoon reparatie Nijmegen binnen 30 minuten uitgevoerd, alvorens de reparatie geven de monteurs aan wanneer het langer mocht duren. Kom dus snel langs, met of zonder afspraak!

Ophaalservice

Wanneer u niet langs een van de Smartrepair servicepunten kunt komen kunt u kiezen voor de Smartrepair ophaalservice. Hier komt een koeriersdienst voor ons uw toestel ophalen. Het is dan belangrijk dat u allereerst uw toestel aanmeldt voor reparatie. Vul dus snel het ophaalformulier in, wanneer u het verzendt voor 16:30 uur wordt uw toestel de volgende dag al opgehaald. Na ontvangst beginnen onze monteurs gelijk met onderzoek, reparatie en inpakken voor de retourzending. En dat binnen 24 uur! Op die manier heeft u snel uw telefoon gerepareerd thuis.

Liever zelf uw telefoon opsturen naar onze hoofdvestiging? Dat kan ook! Vul het opstuurformulier in en stuur het mee op met het goed ingepakte toestel. Stuur het daarnaast aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Wanneer wij uw telefoon repareren wordt dat uitsluitend gedaan met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elk reparatieonderdeel 12 maanden garantie. Na een reparatie komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan. Meld dus snel uw reparatie bij Smartrepair. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw tablet reparatie en laptop reparatie? Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur een mail, bel of maak gebruik van het contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU