Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Telefoon reparatie Soest

samsung-note-4-reparatieUw telefoon laten vallen en werkt uw telefoon niet niet meer zoals u gewend bent? Bent op zoek naar een specialist voor uw GSM reparatie? Smartrepair is het antwoord! Zo bieden wij een snelle reparatieservice, zo begrijpen wij als geen ander dat het erg vervelend is een apparaat voor een lange tijd kwijt te zijn. Met de snelle service heeft u uw telefoon snel gerepareerd terug. Uw telefoon laten vallen en werkt de oorluidspreker niet meer? Laadt uw batterij niet meer goed op? Is het scherm gebarsten of heeft u last van een ander defect? Wanneer het antwoord ‘ja’ is op een van de vragen biedt Smartrepair de oplossing voor uw smartphone reparatie.

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Soest

Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor een snelle telefoon reparatie Soest. Met de klaar-terwijl-u-wacht service is uw telefoon in 30 minuten gerepareerd. Uw telefoon is na reparatie weer zo goed als nieuw, zo wordt er uitsluitend met 100% hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Wanneer u zichzelf afvraagt ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ beantwoord Smartrepair graag deze vraag. Het antwoord is namelijk Smartrepair! Als reparatiespecialist kunnen onze monteurs vrijwel elk defect repareren.

Telefoon reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Voor een telefoon reparatie Soest bent bij Smartrepair aan het juiste adres. Maak gebruik van onze 24-uurs service. Wanneer wij uw toestel hebben ontvangen beginnen wij met het onderzoeken en repareren van uw telefoon. Kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel zelf op naar Smartrepair om uw telefoon reparatie aan te melden.

24-uurs service

Wanneer u niet langs kunt komen kunt u kiezen voor de 24-uurs optie, u heeft twee keuzes: ophaalservice of opsturen. Wanneer u  kiest voor de ophaalservice vult u het ophaalformulier in, hier kiest u een locatie waar een koeriersdienst voor ons uw telefoon ophaalt. Vul het formulier in voor 16:30 uur en uw toestel wordt de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen naar Smartrepair  kan ook, stuur uw telefoon op met het ingevulde opstuurformulier naar Smartrepair. Stuur uw toestel altijd aangetekend op, zo is uw pakket tot € 500,- verzekerd.

Waarom Smartrepair?

De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar, zo is Smartrepair telefonisch bereikbaar en via info@smart-repair.nl. Wij helpen u graag op een open en eerlijke manier. Hoe maken wij onze klanten blij?

Kosten telefoon reparatie

De kosten van een telefoon reparatie variëren per telefoon en reparatie. Alle reparatietarieven worden weergegeven op de website, zo zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht een reparatietarief niet duidelijk zijn, neem dan contact met ons op. Alle reparatietarieven zijn inclusief BTW en montagekosten.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn apparaat

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn apparaat op

 

MENU