Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Telefoon reparatie Tilburg

Galaxy s3 en iphone 5Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm gebarsten? Of kunt u nu geen muziek meer afspelen? Of werkt de camera niet meer? Geen probleem! Smartrepair repareert graag het defect zodat u het gemak van uw GSM weer snel terug hebt. Verschillende GSM reparaties zijn bekend bij onze ervaren monteurs. Weet u niet zeker wat er defect is? Kom dan langs! Smartrepair onderzoekt kosteloos wat het defect is.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Een telefoon reparatie is een specialistische klus, deze klus wordt geklaard door Smartrepair! Bij ons staat snelle service en kwaliteit centraal. Met onze snelle service bieden wij een GSM reparatie aan binnen 30 minuten. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit telefoon onderdelen. Bijna elke telefoon komt bij Smartrepair in aanmerking voor een reparatie. Daarnaast bieden wij op elke reparatie 12 maanden garantie.

Telefoon reparatie met of zonder afspraak

Voor een telefoon reparatie Tilburg hoeft u bij Smartrepair geen afspraak te maken. U kunt altijd vrijblijvend bij ons langskomen bij een van onze vestigingen. Heeft u een schermreparatie nodig of een andere reparatie voor uw telefoon? Loop dan gerust binnen bij Smartrepair.

24-uurs service

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze vestigingen van Smartrepair? Maak dan gebruik van onze 24-uurs service. Na ontvangst repareren wij uw telefoon en heeft u uw gerepareerde telefoon binnen 24 uur weer thuis. Wilt u gebruik maken van onze 24-uurs service? Kies dan voor onze ophaalservice of stuur uw toestel op naar Smartrepair.

Ophaalservice

Kiest u voor de ophaalservice? Dan kunt u zelf kiezen waar u het door Smartrepair laat ophalen. Smartrepair haalt uw tablet op in heel Nederland. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult wordt uw defecte iPad de volgende dag al opgehaald.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw tablet zelf op te sturen naar Smartrepair. Let er dan goed op dat u uw tablet goed verpakt voor verzending en dat men niet aan de buitenkant kan zien dat het om een tablet gaat. Print dat het opstuurformulier uit en vul hier alle gegevens in.

Smartrepair

U bent bij Smartrepair bij het juiste adres voor vrijwel elke telefoon reparatie. Kom lans in een van onze vestigingen of kies voor de 24-uurs service. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen. Smartrepair biedt:

Heeft u vragen voor Smartrepair? Wilt u meer weten over uw GSM reparatie? Neem dan contact met ons op, voor Smartrepair Tilburg kunt u bellen naar 013 303 0383 of mailen naar tilburg@smart-repair.nl.

MENU