Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Telefoon reparatie Zwolle

Heeft u een telefoon die niet meer werkt zoals u gewend bent? Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect. Na akkoord gaan wij pas over tot reparatie. Met onze snelle service heeft u voor u het weet weer een telefoon als nieuw.

Snelle en vakkundige telefoon reparatie Zwolle

Smartrepair biedt een snelle en vakkundige service aan. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om verschillende typen GSM reparatie. Wij onderzoeken, met uitgang van waterschade, kosteloos naar het defect van uw telefoon. Heeft u waterschade? Geen probleem! Voor € 29,- reinigen wij uw telefoon. Na reiniging bekijken wij wat er eventueel defect is. Wij raden altijd een reiniging aan, op die manier kan de vochtschade op lange termijn niet voor onnodige schade zorgen.

24-uurs serviceiPhone reparatie Waalwijk

Bij Smartrepair is afspraak maken niet nodig en u kunt altijd langskomen bij een van onze vestigingen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. Dit houdt in dat wij, nadat wij uw telefoon hebben ontvangen, uw telefoon binnen 24 uur gerepareerd terug sturen. Kies uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Wanneer u kiest voor de ophaalservice komen wij uw telefoon ophalen op de door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is gedurende dag op een plek aanwezig te zijn. PostNL komt graag voor ons uw telefoon ophalen. Het enige wat u moet betalen is € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten van uw telefoon boven de € 89,- liggen.

Zelf opsturen

Wanneer je niet op een plek kan zijn maar lekker flexibel wilt blijven kunt u er voor kiezen om uw telefoon zelf op te sturen. Het enige wat u moet doen is een opstuurformulier invullen, uw telefoon goed verpakken en aangetekend opsturen. Wij raden altijd aan om uw telefoon aangetekend op te sturen, dan is het pakketje tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Met onze snelle service heeft u voor u het weet uw telefoon gerepareerd weer terug. Alle telefoon reparaties worden vakkundig uitgevoerd door onze gespecialiseerde monteurs. Doordat wij een groot voorraad hebben kunnen wij snel beginnen aan een reparatie. Daarnaast wordt er alleen gerepareerd met onderdelen met een hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u  maar liefst 12 maanden garantie!

Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail, bel of gebruik het contactformulier. Klik hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

 

 

MENU