Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Telefoon repareren

telefoon reparatieVoor elke smartphone reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van de camera, de dock connector, home-button of een ander defect. De meest voorkomende reparatie is een schermpreparatie. Wist u dat de helft van alle twintigers tegen een kapot scherm aankijken en maar een/tiende van alle vijftig-plussers. Gelukkig is er Smartrepair, dan hoeft niemand meer tegen een kapot scherm aan te kijken.

Langskomen of ophaalservice

Geen afspraak nodig!

Voor een smartphone reparatie hoeft u bij Smartrepair geen afspraak te maken. U kunt altijd zonder afspraak bij een van onze vestigingen binnenlopen. Zo staan onze monteurs 6 dagen per week klaar voor u, ‘Smart service with a smile’. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij meteen beginnen aan een reparatie. Wanneer wij een onderdeel niet op voorraad hebben kunnen wij in de meeste gevallen een reparatie de volgende dag al uitvoeren. Zo bestellen wij het benodigde onderdeel direct wanneer u uw toestel aanmeldt bij ons. Er wordt alleen gerepareerd met kwaliteitsonderdelen. Daarom krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

Ophaalservice

Gebruik maken van onze ophaalservice kan altijd. PostNL komt graag voor ons uw telefoon ophalen op een door u gekozen plek. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen en aanwezig te zijn op de door u gekozen plek. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult, wordt uw toestel de volgende dag al opgehaald.

Liever zelf opsturen? Dat kan ook! Verpak uw telefoon goed en stuur het op naar onze hoofdvestiging. Vergeet het opstuurformulier niet aangetekend mee te sturen, zo is een aangetekend pakketje tot € 500,- verzekerd.

Snel telefoon repareren

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een telefoon kwijt te zijn voor reparatie. Daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u langskomt. Zo is uw telefoon in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Dus voor een reparatie smartphone kunt u terecht bij Smartrepair.

Smartrepair

Wanneer u bij Smartrepair komt kunt u plaatsnemen in onze ontvangstruimte. Onze monteurs staan klaar voor uw smartphone reparatie. Tijdens reparatie kunt u wachten in onze ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Wanneer u niet langs kunt komen kiest u simpelweg voor onze ophaalservice. Heeft u vragen over onze services of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU