Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Vang je eigen Pokémon!

Droomde jij er vroeger ook van om als Ash Ketchum de wereld af te reizen om een Pokémon te vangen en tegen andere trainers te vechten? Met Pokémon Go kan het. Waar je vroeger aan de buis gekluisterd moest zitten voor het vangen van Pokémon, kun je nu met Pokémon Go de echte wereld afreizen om een Pokémon te zoeken.

Wat is Pokémon?

Geloof het of niet. Niet iedereen heeft de Pokémon-hype in de jaren 90 meegekregen. Dus voor diegene die niet weten wat Pokémon is, hier een korte beschrijving:

Pokémon begon ooit als tv-serie. Deze serie draait om de hoofdrolspeler Ash en zijn vrienden, die de wereld afreizen om Pokémon, fictieve wezens, te vangen, te trainen en te vechten tegen andere trainers. Onderweg beleven zij allerlei avonturen.

Pokémon Go: hoe werkt het?

Het doel van het Pokémon Go is om zoveel mogelijk Pokémon te vangen, te trainen en ermee te vechten. Hoe werkt het spel dan precies?

Welke Pokémon zich waar bevindt, is afhankelijk van de plaatsen waar je zoekt. Zo vind je in de stad andere Pokémons dan op het strand of in het bos. Ook verschijnen er ’s nachts andere Pokémons dan overdag. In totaal zijn er 150 Pokémons die je kunt vangen. Een hele opgave dus!

Ook zijn er op verschillende plekken Gyms en Pokéstops. Gyms zijn plekken waar je kunt vechten tegen andere trainers. Heb jij gewonnen, dan wordt je automatisch eigenaar van de Gym. Bij Pokéstops kun je terecht wanneer je geen Pokéballs meer hebt om Pokémon te vangen.

Megahype, maar zorgt ook voor problemen

In een dag had Pokémon Go al net zoveel gebruikers als Twitter en zelfs meer downloads dan Tinder. Je hebt vast ook al iemand zien rondlopen met zijn smartphone op zoek naar Pokémon. Toch zijn niet alle geluiden over deze nieuwe App even positief. Zo zijn er al verschillende ongelukken gebeurd doordat mensen niet goed opletten. In Amerika werd een kettingbotsing veroorzaakt, omdat een man midden op de snelweg stil ging staan om een Pokémons te vangen. Opletten dus!

Ben je tijdens je zoektocht naar Pokémon toch onvoorzichtig geweest en zit er nu een barst in je scherm? Of werkt je camera niet goed meer, waardoor je helemaal geen Pokémon meer kunt vangen? Kom dan langs bij Smartrepair voor smartphone reparatie. Zo ben je bijvoorbeeld voor een iPhone reparatie Den Bosch, Nijmegen of andere stad bij Smartrepair aan het juiste adres. Zo heeft Smartrepair 5 vestigingen in Nederland!

MENU