Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Vind bij SWOOP jouw nieuwe telefoon!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een nieuwe smartphone?
Is jouw telefoon traag, is het geheugen vol door alle foto’s en video’s, is de batterij snel leeg of is jouw telefoon kapot?

Vind dan jouw nieuwe telefoon bij SWOOP!

Bekijk het aanbod op www.swoop.nl en vind een smartphone met:

SWOOP is ontstaan vanuit de gedachte dat elektronische artikelen een tweede kans verdienen. Steeds vaker worden telefoons in een la gegooid of zelfs in de prullenbak. Dit is erg schadelijk voor het milieu door de batterij! Wanneer jij een telefoon bij SWOOP koopt is het goed voor het milieu!

Maar een smartphone koop je niet zomaar.. je wilt een goede beslissing maken. De prijs en het type toestel maakt deze beslissing erg lastig. SWOOP biedt smartphones aan in verschillende prijsklassen en condities. Zo is er een SWOOP smartphone voor iedereen.

Waarom SWOOP?

Bij SWOOP kan jij terecht voor een scherpe prijs en hoge kwaliteit smartphone. Daarnaast bieden de medewerkers van SWOOP een uitstekende service! Voor vragen kan je terecht bij de Smartrepair, SWOOP vind je namelijk shop-in-shop bij een van de 5 Smartrepair vestigingen in Nederland.

De voordelen van SWOOP:

Mocht jij vragen hebben over SWOOP, jouw nieuwe smartphone of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@swoop.nl.

SWOOP-ontvangst

MENU