Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Week 12 – App van de week

App van de week: App van de Dag 

Nederlanders staan bekend om een hoop dingen: mooie tulpen, molens, een straat met veel ramen met een bepaalde kleur lampen en natuurlijk sigaretten+. Hiernaast heb je ook het internationaal bekende gezegde Going Dutch, wat simpel gezegd betekent dat iedereen alleen maar wil betalen voor wat hij/zij zelf heeft gegeten en gedronken. Oftewel, Nederlanders houden van goedkoop, gratis en nooit teveel betalen. Laten wij daar nu net de app voor gevonden hebben!

App van de Dag, ja zo heet ie echt en nee er is geen relatie, geeft je elke dag rond de middag een kans om 24 uur lang een nieuwe app te downloaden voor helemaal noppes. Apps die normaal gesproken varierend tussen en paar cent en €5,- kosten zijn nu, alleen deze dag, helemaal gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Categorie: Lifestyle
Ontwikkelaar: AppTurbo
Vereisten: iOS 3.1 of nieuwer, Android 2.2 en nieuwer

app van de dag  App van de dag 2

Games, tricks en een hoop handige apps

De App van de Dag zoekt elke dag weer een leuke app uit die je echt moet hebben en die bieden ze je 24 uur lang nog gratis aan ook. Zo had je afgelopen week met de Android versie bijvoorbeeld “The Cleaner” kunnen downloaden die zorgt dat onnodige processen op je telefoon worden afgesloten, maar ook “Crazy Taxi” een erg populaire game onder Android gebruikers was verkrijgbaar. En dit alles 24 uur lang voor helemaal niks. De app houdt zelfs bij hoeveel je bespaard hebt met je aankopen tot nu toe, en eerlijk  gezegd voelt het altijd wel erg fijn om dit zo opgesomd te zien.  Naast de interessante apps geeft App van de Dag je ook elke dag een leuk verhaaltje ter inleiding van de nieuwe gratis app en kun je, wanneer je dat wilt, ook elke dag een herinnering krijgen dat er een nieuwe app voor je klaar staat.

Dus stop maar met betalen voor je apps en download App van de Dag!

App van de Dag is te downloaden voor zowel iOS als Android

Klik hier om te downloaden voor Android

Klik hier om te downloaden voor iOS

MENU