Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de Week: Familly Guy, Quest for Stuff

Soms word je wel eens teleurgesteld in het leven, zoals wanneer je telefoon kapot valt op de stoep of er ineens geen nieuwe app van de week is op vrijdag. Gelukkig hebben we voor beide een oplossing! Voor dit eerste geldt, even Smart Repair bellen en voor het tweede doen we gewoon een keer de app van de week op maandag. En we hebben weer een juweeltje gevonden deze week. Want wie kent ze niet? Je favoriete familie uit Quahog, Peter, Lois, Chris, Brian en Meg Griffin nu voortaan ook beschikbaar op je smartphone in Family Guy Quest for Stuff.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: TinyCo Inc.
Vereisten: iOS 5.0 of later, Android 2.3.3 en later

Family Guy App van de Week - 2 Family Guy App van de Week - 1

Je avontuur begint met erg vervelend nieuws, wat leidt tot een ontmoeting met een oude bekende en de vernietiging van een hele stad! Jij moet ervoor zorgen dat je langzaam maar zeker de stad weer opbouwt en ondertussen punten, geld en clams verzameld om hogerop en verder te komen. Onderweg kom je al je favoriete karakters (en Meg) tegen die je moet helpen en die jou helpen met je verschillende opdrachten.

Let wel op, deze game is niet geschikt voor kinderen. Wanneer je de serie kent weet je dat er regelmatig ongepaste grappen, geweld en andere volwassen onderwerpen voorbij komen en dat is in deze game net zo. De game spreekt eigenlijk voor zich, karakters met een uitroepteken hebben een opdracht te doen en deze kun je uitvoeren door te doen wat de game je laat zien. Lekker makkelijk, zonder veel nadenken je uren doorkomen dus. Soms kun je sneller vooruit komen in de game door clams in te leveren en daarmee de opdracht over te slaan. Deze clams kosten je echter wel echt geld, dus let op dat je niet je eigen rekening plundert, wanneer je dit niet wilt. Maar als je geduld kunt opbrengen, kun je de hele game spelen zonder ook maar 1 cent van je eigen geld erin te steken

Dus leef je uit en bouw je eigen Quahog, zoals je stiekem altijd al hebt willen doen.

Om te downloaden voor iOS, klik hier
Om te downloaden voor Android, klik hier

MENU