Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Fancy

Sommige mensen laten zich graag verrassen, voor deze mensen hebben we de perfecte nieuwe app gevonden, Fancy (nee, niet het tienermeiden tijdschrift  ) maar Fancy, de app en website vol interessante items voor mannen, vrouwen, gadgetfreaks, shopaholics  en alles wat er tussenin zit.

Categorie: Lifestyle
Ontwikkelaar: Thing Daemon, Inc.
Vereisten: iOS 6.1 of later, Android 2.3.3 en nieuwer

Fancy 1  Fancy 2  Fancy 3

Onbezorgd shoppen

Zoals gezegd is deze app een goede optie voor mensen die zich graag laten verrassen zo is Fancy namelijk groot geworden met maandelijks boxen vol met interessante items, zonder dat je vantevoren weet wat je gaat krijgen. Ben jij nou  iemand die niet van verrassing houdt, dan is de Fancy nog steeds een leuke app om je uren in te verliezen. Kort gezegd is Fancy een soort hipster Pinterest voor zowel mannen als vrouwen. Je vindt hier de leukste gadgets, dingen voor in huis, kleding en zelfs kunst. Het leukste van de site is misschien wel dat alles wat er opstaat ook meteen te koop is. Hier moet je wel redelijk wat voor verdienen aangezien het geen goedkope site is, het voordeel is wel dat je unieke producten hebt die niet veel andere mensen hebben.

Voor de mensen die wel van verrassingen houden en regelmatig leuke dingen in de app voorbij zien komen is de Fancy subscription box wellicht een leuke optie. Zo heb je vanaf $39,- (zo’n €28,-) elke maand een doos vol (leuke) items waar je zelf een klein beetje invloed op hebt door voor verschillende categorieen te kiezen. Ook zijn er enkele bekende mensen die elke maand een doos vullen met hun favoriete items, zoals Snoop Dogg of Jennifer Love Hewitt. Alles is via de app te regelen van shoppen tot betalen, dus shop away.

Klik hier om te downloaden voor iOS

Klik hier om te downloaden voor Android

MENU