Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

WhatsApp Web instellen voor iPhone

Waar Android gebruikers al een tijdje van gebruik kunnen maken is er nu ook voor iPhone-gebruikers: Whatsapp Web! Het heeft even geduurd maar dat geeft niet. Want WhatsApp Web maakt het mogelijk om in een webbrowser te appen met jouw vrienden. Maar hoe stel je het precies in en hoe werkt het? Smartrepair helpt jou hier graag bij.

Stappenplan WhatsApp Web

Stap 1: Open WhatsApp op je telefoon > instellingen > WhatsApp Web

Stap 2: Open web.whatsapp.com

Stap 3: Scan de QR-code van het scherm met jouw iPhone

Stap 4: Lekker appen!

WhatsAppWeb1

Stap 1 : Instellingen > WhatsApp Web

WhatsApp-Web3

Stap 2 : Open web.whatsapp.com

WhatsAppWeb2

Stap 3 : Scan de QR-code met de iPhone

whatsapp-web

Stap 4 : Lekker appen!

WhatsApp Web instellen

Nu WhatsApp Web gebruikt kan worden is het belangrijk dat het allereerst goed ingesteld wordt, op die manier heb je er pas echt plezier van. WhatsApp Web is er voor alle type iPhones, zo hoef je niet eerst je telefoon te updaten. Kijk allereerst of jij WhatsApp Web al kan gaan gebruiken. Dit doe je door naar instellingen te gaan, wanneer tussen je instellingen de optie ‘WhatsApp Web’ staat kun jij gebruik maken van de webversie.

Wanneer je de optie opent geeft jouw iPhone de opdracht om naar web.whatsapp.com te gaan en daar een QR-code te scannen. Vervolgens kunt u de QR-code scannen en de rest gebeurt automatisch. Uw computer maakt automatisch verbinding en gelijk staan al uw gesprekken in een eenvoudig overzicht op de pagina. Vanaf hieruit kunt u nu eenvoudig appen, lange verhalen schrijven gaat nu stukken makkelijker! U kunt trouwens ook altijd nog via uw iPhone appen wanneer u WhatsApp Web hebt geopend.

Ik heb nog geen WhatsApp Web, wat nu?

Het kan zijn dat WhatsApp Web bij jou nog niet werkt. Je kan er voor kiezen om WhatsApp opnieuw te installeren. Wil je niet al je gesprekken verwijderen? Maak dan een reservekopie: instellingen > chats en gesprekken > reservekopie. Verwijder vervolgens de applicatie en zoek WhatsApp in de App Servicepunt. Vrijwel altijd na herinstallatie kan je gebruik maken van WhatsApp Web.

TIP: Verbind uw iPhone wel met WiFi, zo maakt WhatsApp Web verbinding met uw iPhone om berichten te synchroniseren. WiFi verbruikt minder data wat erg fijn is voor de rest van de maand en wellicht ook voor de telefoonrekening!

iPhone reparatie

Heb jij je telefoon laten vallen en werkt je WiFi nu niet meer, is het scherm gebarsten of werkt de telefoon niet meer zoals u gewend bent. Voor een iPhone reparatie Den Bosch, iPhone reparatie Nijmegen, Almere, Tilburg en andere steden bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jaren ervaring en repareren jouw iPhone snel en vakkundig met uitsluitend hoogste kwaliteit onderdelen. Op elke reparatie krijgt u maar lieft 12 maanden garantie. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@smart-repair.nl.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU