Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

WiFi hulp iOS 9 = hoge rekening? Wat?

iOS 9 heeft een nieuwe functie die jou zou moeten helpen maar kan leiden tot een hogere telefoonrekening. iOS 9 heeft voor verschillende iPhones al voor problemen gezorgd, een hoge telefoonrekening is dan niet fijn. Dit kan voorkomen worden!

WiFi-assistentie

De boosdoener heeft de naam Wi-Fi-assistentie en kan er voor zorgen dat jij meer gebruik maakt van jouw mobiel dataverbruik (mocht je een limiet hebben). iOS 9 voegt automatisch WiFi assistentie toe, maar gelukkig kan je het uitzetten.

Waarbij assisteert WiFi-assistentie?

WiFi assistentie is erg eenvoudig en slim! Zo helpt het jou om zo snel mogelijk snel internet te hebben. Wanneer de WiFi assistent detecteert dat de WiFi verbinding niet optimaal is, wordt de verbinding automatisch uit geschakeld en maakt jouw iPhone gebruik van het mobiele netwerk. Erg fijn als je altijd snel op internet wil kunnen surfen alleen niet fijn als jij een limiet hebt op jouw dataverbruik. Hier over heen gaan kan erg veel geld kosten.

WiFi-assistentieWiFi-assistentie uit schakelen

Om hoge telefoonrekeningen te voorkomen kan je er voor kiezen WiFi-assistentie uit te zetten. iOS 9 zorgt er voor dat deze hulp automatisch is ingeschakeld, en je moet er even naar zoeken wil je het uitzetten. Smartrepair helpt jou graag een handje:

Stap 1| Ga naar instellingen

Stap 2| Kies ‘Mobiel netwerk’

Stap 3| Schakel ‘WiFi-ondersteuning’ uit

Kan je het niet zo snel vinden? Dat kan! Zo moet je helemaal naar beneden scrollen om de optie te vinden.

iPhone defect?

Maakt jouw telefoon helemaal geen verbinding met WiFi of met het 3G/4G netwerk? Grote kans dat een van de antennes defect is. Dit kan komen door een val of een stoot. Gelukkig kan dit probleem in de meeste gevallen worden opgelost, namelijk met een iPhone reparatie. Weet u niet zeker waar het aan ligt, kom dan langs Smartrepair. De monteurs onderzoeken graag uw iPhone om achter het probleem te komen, hier hangen geen onderzoekskosten aan.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.
MENU