Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Zakelijk

Ook als zakelijke klant kunt u rekenen op smart service with a smile. Het gebruik van smartphones en tablets is belangrijk in de dagelijkse bedrijfsvoering en als één van uw apparaten defect raakt, zorgt dit altijd voor ongemak. SmartRepair biedt goede oplossingen als het gaat om reparaties van smartphones en tablets. Wij hebben jarenlange ervaring en duizenden reparaties achter de rug. Wij maken het verschil door snel te repareren én een uitstekende kwaliteit te leveren. We zeggen niet voor niets: we simply make people happy. En dat geldt ook voor organisaties en ondernemers.

Smart service voor ondernemers en organisaties

Smartrepair werkt voor verzekeringsmaatschappijen, scholen, overheidsinstanties en levert ook service aan het MKB. Daarnaast voeren wij reparaties uit voor grote landelijk opererende bedrijven.

Een reparatie moet goed gebeuren en duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom de hoogste kwaliteit onderdelen en geven zelfs 12 maanden garantie op de reparatie en het vervangen onderdeel.

Happy doing business

Als zakelijke klant heeft u bij de SmartRepair de volgende mogelijkheden:

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 073 737 0144 voor Smartrepair Den Bosch. Mailen kan via info@smart-repair.nl of via het contactformulier. Smartrepair kent ruime openingstijden en we zijn zes dagen per week open.

Wilt u onze zakelijke referenties zien? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

MENU