Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

*Zucht.. De Samsung Galaxy Note 7 kampt nog steeds met problemen

Met de officiële terugroepactie leken de problemen met de Samsung Galaxy Note 7 voorgoed verholpen. Leken, want nu blijken ook de vervangende toestellen niet helemaal naar behoren te werken.

Hoe zat het ook al weer?

Als je een beetje het nieuws volgt, dan heb je het vast wel meegekregen. Al snel na de release van de Samsung Galaxy Note 7 bleek dat er iets mis was met de accu van de smartphone. Met als het resultaat spontaan ontploffende en in brand vliegende Galaxy Note 7s.

Het risico bleek zo groot dat zelfs de Amerikaanse overheid zich ermee ging bemoeien. Wat er uiteindelijk toe leiden dat de nieuw Samsung officieel werd teruggeroepen. Iedereen werd geadviseerd om zijn smartphone in te leveren en ook mocht de Galaxy Note 7 niet meer verkocht worden in Amerika tot er een goede vervanger is.

Batterijproblemen zijn een van de meest voorkomende schades die wij bij Smartrepair voorbij zien komen. Laadt jouw smartphone niet goed op? Kom dan langs voor iPhone reparatie in Tilburg. Ook voor andere reparaties en andere merken kun je bij een van onze servicepunten terecht.

Vervangende Samsung Galaxy Note 7 ook niet veilig

In Amerika en Korea is Samsung nu begonnen met het uitdelen van vervangende toestellen. De Europese landen waar deze smartphone al verkrijgbaar was, moeten het nog even uitzingen met hun mogelijk ontploffende toestellen.

Netjes opgelost zou je zeggen? Toch?

Niet helemaal waar. The Wall Journal melde onlangs dat sommige mensen beweren dat de vervangende Galaxy Note 7 toestellen ook niet probleemvrij zijn.

Zuid-Koreaanse klanten die een vervangende Galaxy Note 7 wisten te bemachtigen, ervaarden oververhittingsproblemen en dat het toestel uitviel wanneer hij aan de oplader lag.

Vooralsnog lijkt het probleem alleen te liggen bij vervangende toestellen die verkocht zijn in Zuid Korea. In de Verenigde Staten lijkt alles voorlopig nog goed te gaan.

note_7

Ontkennig?

Samsung zelf heeft ook gereageerd op het bericht dat de vervangers van de Galaxy Note 7 ook met batterijproblemen te kampen zouden hebben. Een woordvoerder van het Koreaanse bedrijf zegt dat dit individuele gevallen betreft. Ook zouden de laatste oververhittingsgevallen niet door de accu veroorzaakt worden.

Wat betekent dit voor de Nederlandse release?

De Nederlandse lancering van de Samsung Galaxy Note 7 werd steeds uitgesteld door de batterijproblemen van het toestel. Onlangs maakte Samsung nog bekend dat vanaf 10 oktober de Galaxy Note 7 geleverd gaat worden aan diegene die het toestel in de voorverkoop al gekocht hebben. Of de nieuwe problemen roet in het eten gaan gooien, is nog even afwachten.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws omtrent de Galaxy Note 7? Hou onze site en Facebookpagina goed in de gaten!

MENU